Winepartners Restaurang AB söker en
Key account manager

Stockholm, tillsvidare,

Vi söker dig som idag arbetar med försäljning av vin till restaurang och grossister i Stockholmsområdet.  Vi är ett dynamiskt team med lång branscherfarenhet som sitter i nya lokaler i Värtahamnen.  Tillsammans med oss så får du möjligheten att forma företagets försäljningsstruktur gällande Restaurang och Grossistbearbetning.

Winepartners Restaurang AB är ett helägt dotterbolag till The Beverage Group AB som är en av de största vinimportörerna i Norden med en omsättning runt 800 MSEK.

Winepartners Restaurang AB har idag en produktportfölj med bredd och djup sett till ursprung och prisklasser. Portföljen innehåller några av världens mest eftertraktade vinvarumärken varav några har en efterfrågan som vida överstiger tillgången.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning till restaurang och grossist, strukturera och planera arbetet för utesäljare, offerera till upphandlingar för kedjekunder, marknadsbearbetning och en del annat.

  • Vi söker dig som har produktkunskap inom vin och erfarenhet av försäljning inom vinbranschen.
  • Du är van vid att arbeta självständigt och att prova nya arbetssätt. Det kommer att finnas goda möjligheter att sätta upp en arbetsstruktur som passar dig som person.
  • Du kommer att arbeta mot budgetmål och har kunskap om produktkalkyler och marginalberäkning.
  • Du har erfarenhet av hur grossisterna fungerar och hur man sköter införsäljning till kedjeavtal

Skicka din ansökan till mats.olauson@thebeveragegroup.se rubricera mailet ”Winepartners Restaurang”

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt trevliga huvudkontor i Stockholm, Värtahamnen. Provanställning tillämpas. Tillträde snarast

Låter detta som ditt drömjobb? Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Eventuella frågor besvaras av Mats Olauson, VD, 0768 93 98 69,  mats.olauson@thebeveragegroup.se