Vi söker en finsk/svensktalande  kommunikatör med stort vin och mat intresse ev. sommelierbakgrund

Placering Helsinki, 50% konsultbasis

Vill du arbeta i en spännande värld av vin? Vi söker en kommunikatör som brinner för att skapa kreativt innehåll och är duktigt på både svenska och finska språket. Är du intresserad av vin och har vissa kunskaper i området, då är du rätt person för oss!

Winepartners Nordic OY är dotterbolag till The Beverage Group som är en av de största vinimportörer i Norden, med verksamheter i Finland, Sverige och Norge. Du blir en viktig spelare i att skapa content i vinklubben The Wine Room i Finland och kommer att jobba med marknadsföringen av bolagens olika vin- varumärken som säljs på Alko. Vinklubben består av 60 000 medlemmar i hela Norden och 15 000 av dem finns digitalt. Målsättningen är att nå ut till fler på den finska marknaden. Vi söker en finsk/svensktalande kommunikatör som kommer att jobba med innehåll för den finska kanalen.

Vi söker dig som har grundläggande vinkunskaper, som till exempel en sommelierutbildning eller liknande och är en duktig skribent. Erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande. Du kommer att skapa beskrivningar och presentation av vårt sortiment i Finland. En del av rollen är att koordinera offertprover och prover mellan Sverige och Finland, delta på vinmässor. Du kommer att skriva våra nyhetsbrev och jobba med vår social media kanal.

  • Sommelierutbildningen eller liknande
  • Duktig skribent med tidigare erfarenhet av att skriva säljande texter, kunskaper i webredigeringsverktyg som WordPress. Du kommer att skriva säljande nyhetsbrev och lägga upp content på social media.
  • Mycket goda kunskaper i finska, svenska och engelska är ett krav
  • Du kommer att skapa kreativt innehåll, vi ser gärna att du kan smakbeskriva viner, beskriva recept och skapa säljande korta texter
  • Vi söker dig som är lösningsorienterad och kan arbeta på en händelserik marknad, koordinera vinprover mellan länderna stötta bolagets VD

Skicka din ansökan till info@winepartners.fi märk mailet ”Kommunikatör till TWR Finland”

Tjänsten är 50% konsultbasis med placering i Finland Helsinki. Provanställning tillämpas. Tillträde omgående

Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Eventuella frågor besvaras av:

Daniel Pasalic, VD Winepartners Nordic OY, +46 768 004 277, daniel.pasalic@thebeveragegroup.se

Bojana Radovic Fellsman, Marknadschef, +46 76 800 7706, bojana.fellsman@winepartners.se

www.thewineroom.fi@thewineroomsuomi

Finland | The Beverage Group