Vi söker en driven Digital Kommunikatör som ska jobba med VIN!

Stockholm, tillsvidare,

Vi vill nå ut till fler! Därför söker vi en digital kommunikatör som brinner för att skapa kreativt innehåll och öka vår synlighet i digitala kanaler. Brinner du för att vilja nå ut och är duktig på digitala kanaler? Då är du rätt person för oss, är du dessutom intresserad av mat och vin är det till din fördel.

Winepartners Nordic AB är dotterbolag till The Beverage Group som är en av de största vinimportörer i Sverige, utöver det driver moderbolaget export på internationella arenan och i övriga Norden med verksamheter i Finland och Norge. Du blir en viktig spelare i att skapa content i vinklubben The Wine Room och kommer att jobba med marknadsföringen av bolagens olika vin- varumärken som säljs på Systembolaget. Vinklubben består av 60 000 medlemmar och 15 000 av de finns digitalt, vi siktar på fler! Du kommer att bli en del av marknadsteamet som idag består av två personer och kommer att rapportera till marknadschefen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra kampanjidéer, skapa kreativ content för olika produkter och också skapa engagemang och trafik till vinklubben via våra digitala kanaler.

  • Vi söker dig som har ett till två års erfarenhet av att arbeta med social media, gärna via Ads manager. Tilltalande content och uppföljning av kampanjerna är viktig. Här jobbar vi också med Flowbox som är ett av våra verktyg
  • Du kommer att arbeta med publiceringsflödet för vårt digitala innehåll på sociala media, thewineroom.se och i vår kundklubb The Wine Room.
  • Du har 1–3 års erfarenhet från att arbeta professionellt med digital kommunikation B2C samt relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring, kommunikation eller digitala medier. Har du erfarenhet av FMCG är det till din fördel.
  • Du kommer att skapa kreativt innehåll, vi ser gärna att du kan fånga med korta taglines/texter och har en känsla för färg och form, kunskap i Adobe programmen är meriterande.
  • Vi söker dig som är intresserad och följer trender inom digital kommunikation och kan på sikt ha egna idéer för att utveckla våra kanaler

Skicka din ansökan till bojana.fellsman@winepartners.se märk mailet ”Digital kommunikatör” Bifoga gärna exempel på några kampanjer du har jobbat med.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt helt nya huvudkontor i Stockholm, Värtahamnen. Provanställning tillämpas. Tillträde i september

Låter detta som ditt drömjobb? Ansök redan idag, intervjuer sker löpande. Eventuella frågor besvaras av Bojana Radovic Fellsman, Marknadschef, 076 800 7706, bojana.fellsman@winepartners.se

Bli en av oss som driver The Wine Room!

www.thewineroom.se  •  @the.wine.room  •  www.facebook.com/thewineroom.se

Ladda ner som PDF